Рамщайн  се целунаха на сцената на стадион Лужники в Москва, за

...
Рамщайн 
се целунаха на сцената на стадион Лужники в Москва, за
Коментари Харесай

АРТ ЛУПА

" Рамщайн "  

се целунаха на сцената на стадион " Лужники " в Москва, с цел да стачкуват против отношението на Русия към ЛГБТ общността. Пол Ландърс и Ричард Кръсп от немската метъл група размениха мимолетна целувка, до момента в който изпълняваха песента си Auslander. Приет през 2013 година, законът за " гей агитация " на Русия не разрешава материали, които " изкривяват концепциите за идентична обществена стойност на обичайните и нетрадиционните полови взаимоотношения ", с което по създание прави незаконно публичното изложение на всевъзможен тип хомосексуалност. 

 

Юбилейният " Уудсток ",

който трябваше да се организира през август по случай 50-годишнината от именития първи фестивал, бе дефинитивно анулиран. " Съжалявам, че редица непредвидени трудности попречиха на фестивала да се организира ", съобщи Майкъл Ланг, един от създателите на Woodstock 1969. Първите проблеми зародили, когато на уредниците било отказано позволение да употребяват две подиуми в щата Ню Йорк, след което притокът на средства почнал да понижава. Тогава се отказали и някои от водещите звезди, оповестени за тазгодишния театър, като рапъра Джей Зи, поп звездата Майли Сайръс и Сантана, взел участие и в истинското събитие. 

 

Нов хорър сериал 

провокира феновете на ужаси. Typewriter ( " Пишеща машина " ) на Нетфликс е в пет серии, сниман е от режисьора Суджоя Гоша и е наименуван индийска версия на " Stranger things ". Поредицата получава отлични мнения от феновете, само че множеството са съгласни в едно нещо - едвам го гледат, тъй като е прекомерно заплашителен. " Ужасно е. Не мога да виждам повече от 10 минути ", написа консуматор на обществените медии. " Определено не е за хора, които елементарно се плашат. Оглеждах се и ревизирах дали всичко е заключено вкъщи ", написа различен. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР